Welkom op de website van Autobedrijf Harderwijk. Mijn naam is Hans van den Broek, eigenaar sinds 1991 van dit garage bedrijf en inmiddels 30 jaar ervaring in het auto vak. Samen met mijn vriendin Jozien en Tijs onze medewerker werken we met veel plezier samen en delen dezelfde passie voor het vak. Het universeel garage bedrijf is bekend met elk auto merk en gespecialiseerd in onder andere het merk Skoda. Het bedrijf bied diensten aan als de Apk-keuring, kleine beurt, grote onderhoudsbeurt, airco service, diagnose (uitlezen-storingen-resetten) en schade reparaties. Kortom alles wat met uw auto, camper of kleine bedrijfswagen te maken heeft. Wilt u een auto kopen? Ook occasions (tweedehands auto's) verkopen we. Uw auto als inruil auto is geen probleem. Zoekt u voordelige winter , zomer of vier seizoenen banden? We leveren elk merk en geven u altijd korting waardoor de prijs goedkoop blijft. En met onze gratis kortings pas krijgt u ook korting op het onderhoud! Onze offertes zijn compleet en inclusief Btw, nooit vervelende verassingen achteraf.

Kijk gerust verder op onze website en neem de tijd, bekijk al onze acties, aanbiedingen en kortingen. Lees de waarderingen van onze klanten, het zegt veel over ons als mens en het bedrijf.

Bij een bezoek aan de garage, staat ook voor u de koffie of thee klaar. Net zoals voor al onze klanten die ook uit de wijde omgeving van Harderwijk komen. Onze vaste klantenkring komt uit Putten, Hierden, Zwolle, Amersfoort, Hoogland, Zeewolde, Lelystad, Elburg, Voorthuizen, Deventer, Nunspeet, en zelfs Limburg. Ze rijden graag een stukje verder omdat ze Autobedrijf Harderwijk een vakkundig, gemoedelijk en betrouwbaar bedrijf vinden waar ouderwetse service nog heel gewoon is.

Met vriendelijke groet,

Hans van den Broek