Over ons

Wij willen ons graag aan u voorstellen.
Wij zijn Hans en Thijs. Beiden werkzaam in het bedrijf. We vertellen u graag iets over Autobedrijf Harderwijk.

Autobedrijf Harderwijk is gevestigd sinds 1991 aan de Réaumurstraat 10A te Harderwijk.
In 2016 hebben we ons 25 jarig jubileum gevierd. Na al die jaren hebben we nog steeds passie voor het vak, gaan voor perfectie en houden van een persoonlijke benadering. We hebben op dit moment één medewerker, zijn naam is Thijs. Hij is een zeer getalenteerde jongeman, vriendelijk, leergierig en hard werkend. We zijn blij met hem als medewerker en monteur.

Autobedrijf Harderwijk is een universeel garagebedrijf.
Dat wil zeggen dat alle merken voertuigen bij ons welkom zijn, van personenwagens, kleine bedrijfswagens tot campers.
Na 30 jaar ervaring in het autovak kunnen we trots zeggen Sterk in elk Merk! Ook zijn we Skoda specialist. We werken volgens de fabriekseisen (afstel en onderhoudsgegevens) van Skoda en A merk onderdelen van dealer kwaliteit. Wat betekent dat als uw auto nog in de garantie periode zit, ook de garantie geldig blijft.

In 2010 hebben we het hele bedrijf grondig aangepakt.
Alles is vernieuwd, verbouwd en opgefrist.
De zaak heeft daardoor een volwassen en professionele uitstraling gekregen. Prettig om in te werken en prettig voor u om te komen.

Door alle professionele gereedschappen die door de jaren heen zijn aangeschaft kunnen wij eigenlijk alle klussen klaren.
We gebruiken diagnoseapparatuur en -software van Bosch, beschikken altijd over de meest actuele en volledige documentatie van alle merken en modellen, en worden ondersteund door middel van verschillende opleidingen. Daardoor weet u zeker dat ook de moderne auto van deze tijd in goede handen is en de meeste van uw autoproblemen snel en goed worden opgelost. Kortom, in onze ogen is Autobedrijf Harderwijk het perfecte alternatief voor de dealer. Mede door alle investeringen in gereedschappencursussen, door originele A kwaliteit onderdelen, kunnen wij dealer kwaliteit waarmaken.

U als klant weet waar u bij ons aan toe bent. Voordat er tot onderhoud of reparatie wordt overgaan overleggen we eerst met u en krijgt u een offerte aangeboden. U bepaalt zelf wat u wel of niet wilt, daarna word er pas aan uw auto gewerkt. Oude onderdelen worden bewaard en laten wij u zien als u de auto weer komt halen.

In ons bedrijf zijn alle merken auto’s, kleine bedrijfswagens en campers welkom voor:
Apk.
Onderhoud.
Reparatie.
Schade expertise / afhandeling/ herstel.
Airco service.
Uitlezen / Resetten van oudere en jonge auto’s.
Opslag zomer en winterbanden.
Car cleaning.
In en verkoop van occasions. Een geheel verzorgt auto / garage pakket voor uw auto, waar met liefde door ons een strikje om heen gedaan wordt.
Wij heten u graag welkom. Hans en Thijs