Garantie

Auto garantie uit Autobedrijf Hans v.d. Broek

Moderne auto’s zijn een stuk complexer dan vroeger en zitten vol met dure technologie, elektronische systemen en computers. Als zulke systemen stuk gaan, kan het een prijzig verhaal zijn om het probleem op te sporen en te verhelpen. In mechanisch opzicht zijn de hedendaagse auto’s betrouwbaarder dan vroeger, maar ook daar worden nog veel reparatie’s ondekt. tegenwoordig vormen de elektrische systemen de belangrijkste redenen om voor garantie te kiezen.


Autobedijf Harderwijk bied garantie aan in samenwerking met Autotrust, Autotrust is sinds 2005 dé specialist op het gebied van garantieverzekeringen, zowel voor particulieren als voor autobedrijven. Autotrust is voor particulieren de marktleider in Nederland. Met Autotrust bedoelen we Autotrust (Europe) BV, gevestigd in Assen. Autotrust bemiddelt exclusief in de verkoop van Autotrust Garanties, een product dat wordt verzekerd door Lloyd's of London.


50/50 Garantie

Mocht het zijn dat u toch een garantie wilt, maar op een wat ouder voertuig is dit in overleg ook mogelijk, tegen scherpe tarieven levert Autobedrijf Harderwijk de ‘ABH 50/50 Garantie’, wat houdt dit in? In het geval dat u pech heeft met de auto zal de helft van het bedrag na reparatie betaald worden door Autobedrijf Harderwijk, deze garantie verschilt per voertuig, vraag naar mogelijkheden.


TIP: Voorkom onverwachte hoge kosten na aanschaf, en koop zekerheid!