Motorolie

Welke olie moet er in mijn auto? Klik op de fles en vul uw kenteken in!
Eni I-SINT
5W40
Van: 15,00 Voor: 10,50
Eni I-SINT
MS 5W30
Van: 19,50 Voor: 13,65
Eni I-SINT 5W30
Longlife
Van: 25,00 Voor: 17,50
Prijzen per liter incl. BTW

Gratis kortingspas Meer aanbiedingen
Aanbieding alleen geldig met kortinspas


Motorolie


Motorolie bij Autobedrijf Hans v.d. Broek

Door het gebruik van de juiste olie blijft uw motor soepel draaien. In eerste instantie voorkomt de olie dat de metalen oppervlakken in uw motor langs elkaar schuren en slijten, door een afzonderlijke olielaag tussen beide aan te brengen. De olie voert daarnaast ook warmte af, dempt geluid én vermindert slijtage, waardoor de motor wordt beschermd.


Bovendien voorkomt goede olie vuilophoping en afzettingen door het vuil zwevend te houden. Motorolie beschermt zelfs tegen sludge en bestrijdt oxidatie, waardoor de olie goed blijft en de vorming van zuren minimaliseert die corrosie kunnen veroorzaken. Kortom, olie is wel degelijk belangrijk en voorkomt motorschade.


Motorolie 25% Korting

Autobedrijf Harderwijk Gebruikt uitsluitend hoge kwaliteit olie tegen een scherpe prijs van het merk Eni. Eni is altijd betrokken geweest bij de ontwikkeling en productie van hoogwaardige smeermiddelen voor alle typen motoren: van de eerste synthetische oliën meer dan 30 jaar geleden tot de huidige hoogstaande kwaliteitsproducten. Vanaf het moment van grote technologische specialisatie, waarbij de ontwikkeling van motoren er toe leidt dat de motorolie een belangrijk component is van de motor, maakt de omvangrijke reeks met diverse Eni smeermiddelen het mogelijk om te voorzien in het juiste smeermiddel voor elke motor en de behoeften van elke gebruiker.


Autobedrijf Harderwijk levert de volgende soorten motorolie:
  • Eni I-SINT 5W30 Longlife
  • Eni I-SINT MS 5W30
  • Eni I-SINT 5W40

Tip: Weten welke olie er in uw voertuig moet? Gebruik onze ‘Eni smeermiddel zoeker ‘.


Aanbieding alleen geldig met kortinspas
Gratis kortingspas Meer aanbiedingen