Schade taxatie en reparatie

Schade taxatie en reparatie

Schade aan uw auto is altijd vervelend. Of het nu gaat om hagelschade, krassen in de lak, of een grote schade. U wilt dat uw auto zo snel mogelijk veilig en vakkundig word hersteld. Dat alles soepel geregeld wordt, ook met de verzekering. Autobedrijf Harderwijk kan dit voor uw verzorgen en zorgen dat alles van A t/m Z geregeld word!


Schade taxatie:

Veel verzekeraars geven de voorkeur aan een snellere procedure. Men maakt gebruik van moderne technieken. Hierbij stuurt de schadehersteller digitale foto’s en video’s naar de expert, de verzekeraar of de leasemaatschappij. Op basis hiervan volgt er een schade taxatie. Ook laten verzekeraars de vaststelling van kleinere schades regelmatig geheel over aan de schadehersteller zelf.


Schade reparatie:

Autobedrijf Harderwijk is eveneens gespecialiseerd in het herstellen van al uw schades tegen zeer scherpe prijzen, Mochten wij een onderdeel niet op voorraad hebben dan kunnen wij door onze sterke inkoopformule uw onderdeel snel in huis hebben. Ook op afspraak zijn kleine deuken en beschadigingen te herstellen. Wij stellen in samenspraak met u het schadetarief op voorhand af, zodat u niet voor verrassingen komt te staan! Ook voor uw ruitschade kunt u bij Autobedrijf Harderwijk terecht. Ook bestaat de mogelijkheid om gebruikte delen te gebruiken bij reparatie.


TIP: Rijd niet te lang door na een ongelijkluk, de schade kan groter zijn als zichtbaar is!