Verzekeringen / Financiering


Autobedrijf Harderwijk bied zelf Verzekeringen aan, dit doen wij in samenwerking met Van de Kolk verzekeringen te Zetten, tegen vaak zeer concurrerende en scherpe prijzen ten opzichte van de grote verzekeringsmaatschappijen.


Uw voordelen op een rijtje:
  • Reparatie bij Autobedrijf Harderwijk
  • Totale ontzorging bij afwikkeling schades
  • Scherpe premies
  • Goede én duidelijke voorwaarden

Hoe kan ik me verzekeren?

Er zijn 3 soorten dekkingen om een auto te verzekeren, te weten WA (verplicht in Nederland!; hierbij is schuldschade aan derden gedekt), WA + Beperkt Casco (naast de WA dekking zijn met name genoemde evenementen gedekt, zoals brand, storm, ruitbreuk, etc.) of WA + Volledig Casco (dit is de meest uitgebreide dekking, vroeger All-Risk genoemd, waarbij alle van buiten komende schades zijn gedekt, ongeacht de schuldvraag).


De voorwaarden kunnen per maatschappij verschillen; vraag naar onze goede dekkingsvoorwaarden! Daarnaast kan de autoverzekering uitgebreid worden met een aanvullende verzekering, zoals bijvoorbeeld: rechtsbijstand, ongevallen inzittenden en schadeverzekering voor inzittenden.


Wilt u nu een autoverzekering afsluiten of een offerte? Neem contact met ons op


Financieringen

U bent toe aan een andere auto, of u wilt graag een auto die boven u budget is, lastig? Niet bij Autobedrijf Harderwijk, financiering is ook bij ons mogelijk, vraag naar de voorwaarden bij een van onze verkopers!


TIP: Bereken gratis en snel uw premie via onze verzekeringsmodule hieronder.